Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Γκιρτζίκη είσαι έτοιμος για το Δελφινάριο!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην αγωνία της ΕΠΟ και του Γκιρτζίκη , για το αν θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στο νέο πρωτάθλημα , θυμίζει τι ΔΕΝ έχει κάνει τον τελευταίο καιρό η ΕΠΟ και καταλήγει ότι πραγματικά η επιστολή προκαλεί γέλιο.
Είναι από τις επιστολές, που σοβαρά δεν μπορείς να τις πάρεις. Μόνο να γελάσεις μπορείς πραγματικά. Και ναναι καλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, που μας έκανε και γελάσαμε σήμερα . Και επειδή το γέλιο χαρίζει ζωή μας έδωσε και άλλα χρόνια ο πρόεδρος της ΕΠΟ με την επιστολή αγωνίας, που έστειλε σήμερα στον Παναθηναϊκό. Τι ήθελε να μάθει με αγωνία ο Γκιρτζίκης ; Αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα, για να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές . Ναι μην γελάτε. Αλήθεια είναι. Μιλάμε για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, που την ώρα που ποδοσφαιρικοί  παράγοντες έχουν περάσει από το γραφείο του ανακριτή για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης δεν έχει ….τολμήσει να πάρει θέση και φυσικά δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη.
ADVERTISEMENT
Μιλάμε για την ΕΠΟ, που ακόμα περιμένουμε να αποφανθεί τι θα γίνει με το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια για το οποίο υπάρχουν έγγραφες καταθέσεις για χειραγώγηση και την Δευτέρα, λένε ότι μπορεί να βγάλουν απόφαση για το τι θα γίνει με την Βέροια. Μιλάμε για την ΕΠΟ, που ενώ εδώ και καιρό υπάρχει νόμος του κράτους, που τοποθετεί πλέον τακτικούς δικαστές στα πειθαρχικά όργανα, δεν έχει γίνει το παραμικρό. Εκεί ο Γκιρτζίκης κάνει τον ….Γερμανό, κάνει ότι δεν ξέρει και δεν εφαρμόζει το νόμο. Επίσης μιλάμε για την ΕΠΟ, όπου πολλά στελέχη της είναι κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα.
Εκεί επίσης δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση , ούτε μία για τα μάτια του... κόσμου. Για να μην πω , ότι αυτή η ΕΠΟ με αυτό τον τύπο για πρόεδρο έχουν συμβάλει τα μέγιστα για την διάλυση της Εθνικής, που ήταν μοντέλο και την έκαναν σαν τα ….μούτρα τους. Και έρχεται , λοιπόν, αυτός ο τύπος και στέλνει επιστολή στον Παναθηναϊκό και ρωτάει αν θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα. Τόση πρεμούρα έχει και ελπίζει να μην πάρει μέρος ο Παναθηναϊκός, διότι είναι κακό σπυρί για την ΕΠΟ και τον Γκιρτζίκη. Ναναι καλά ο Γκιρτζίκης , από το πρωί έχουμε λυσσάξει στο γέλιο. Πραγματικά ο τύπος είναι έτοιμος για το Δελφινάριο...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: