Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Κιν: «Συναντάω πολλούς ηλίθιους που νομίζουν ότι κάτι τους χρωστάω»

Ο Ρόι Κιν μίλησε (όπως πάντα) με καυστικό τρόπο για περιστατικό με ταξιτζή το οποίο τον έφερε για λίγο ενώπιον της δικαιοσύνης, λέγοντας πως δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάει στον δρόμο «ηλίθιους» που τον αντιμετωπίζουν με... ιδιαίτερο τρόπο.  
Ο Ιρλανδός πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεπλάκη σε καυγά με οδηγό ταξί και η υπόθεση έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, όπου ο πρόεδρος τελείωσε την υπόθεση πριν καν αρχίσει κατηγορώντας μάλιστα όσους την έφτασαν μέχρι εκεί για χάσιμο χρόνου.
Μιλώντας για το θέμα, ο Κιν ανέφερε:
«Ήμουν στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα γιατί όπως φαίνεται ο κόσμος με παρατηρεί λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους. Εάν ο κόσμος που συναντάω είναι ευγενικός και καλός απέναντί μου τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει όμως εάν νομίζουν ότι μπορούν να σε προσεγγίσουν και να είναι αγενείς γιατί είσαι γνωστός.
Συναντάω πάρα πολλούς ηλίθιους. Πολλές φορές έχουν πιει και επειδή σε ξέρουν για δέκα χρόνια νομίζουν ότι τους χρωστάς κάτι. Αλλά είμαι έτοιμους γι' αυτούς. Τους καταλαβαίνω από χιλιόμετρα, από τον τρόπο που έρχονται προς το μέρος μου. Σκέφτομαι, εδώ είμαστε. Και αυτές είναι μόνο οι γυναίκες.
Τα παιδιά μου με ρωτάνε εάν είμαι ευτυχισμένος και τους λέω ναι, και μου λένε, λοιπόν δεν σου φαίνεται».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: