Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Πάει για άλλες τρεις προσθήκες!!

Μετά την απόκτηση του Θέσαρ Άρθο η ΑΕΚ κινείται για την πραγματοποίηση άλλων τριών μεταγραφών, με εκείνη του αριστεροπόδαρου αμυντικού να είναι αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο.

Πάει για άλλες τρεις προσθήκες
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα από χθες ο Θέσαρ Άρθο, με τον οποίο η «Ένωση» καλύπτει το κενό που υπήρχε στο κέντρο της άμυνας.

Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου, και κυρίως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, κινούνται – σύμφωνα με την «Live Sport» – για την απόκτηση άλλων τριών μεταγραφών. Ενός τερματοφύλακας, ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού (που θα παίζει στα πλάγια και στο κέντρο της άμυνας) και ενός επιθετικού.

Για τον γκολκίπερ ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνιζε στο περιθώριο της απόκτησης του Άρθο πως οι Εστεμπάν και Βάρας είναι στο προσκήνιο, όμως στα υπ’ όψιν υπάρχει και άλλη μία εξαιρετική περίπτωση.

Για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας μπακ-χαφ που θα έχει τη δυνατότητα να παίζει και ως στόπερ, με τους Αμορεμπιέτα και Παλομίνο να έχουν τις δικές τους πιθανότητες.

Τέλος για τον επιθετικό στην ΑΕΚ ψάχνουν για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ιβάν Μπρέσεβιτς, δηλαδή να έχει όγκο και να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: