Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Σκληρό πόκερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ για Ντε Χέα!


Τελικά η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τόσο σίγουρη, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη ακόμα και να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Σκληρό πόκερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ για Ντε Χέα

Συγκεκριμένα, η «Daily Mirror» αποκαλύπτει την πρόθεση του αγγλικού συλλόγου να μην αποδεχθεί τίποτα λιγότερο από 50 εκατ. ευρώ που είναι από την αρχή οι απαιτήσεις που έχει μεταφέρει στη διοίκηση της «βασίλισσας», απορρίπτοντας έτσι τα 28 εκατ. ευρώ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όσο για το ενδεχόμενο να μείνει ο Ισπανός γκολκίπερ κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» για ένα ακόμα χρόνο και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, φαίνεται ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι διατεθειμένη ακόμα και να χάσει χωρίς χρηματική αποζημίωση τον 24χρονο τερματοφύλακα, αν και εφόσον δεν ικανοποιηθούν οι αξιώσεις της.

Είναι σαφές ότι αυτή την ώρα ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων εξελίσσεται ένα σκληρό πόκερ, καθώς υπάρχει και η ανοιχτή υπόθεση του Σέρχιο Ράμος που ενδεχομένως να ακολουθήσει το αντίστροφο δρομολόγιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: