Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστρέφει εν όψει Ντόρτμουντ ο Κάτσε!!

Στον πάγκο είναι αρκετά πιθανό να μείνει ο Τζιόλης στο αυριανό ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο (ενώ ακολουθεί η Ντόρτμουντ), ώστε ο διεθνής χαφ να πάρει ανάσες και στη θέση του θα αγωνιστεί ο Κάτσε.

Επιστρέφει εν όψει Ντόρτμουντ ο Κάτσε
Ένα διαφορετικό δίδυμο, το οποίο δεν έχει παίξει αρκετά μαζί, αναμένεται να δοκιμάσει ο Ιγκόρ Τούντορ στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης τεχνικός σκοπεύει να ξεκουράσει τον Αλέξανδρο Τζιόλη που έχει αγωνιστεί στα περισσότερα ματς μέχρι στιγμής με τον «Δικέφαλο του Βορρά», τοποθετώντας στη θέση του Έργκους Κάτσε που θα παίξει δίπλα στον Σάμπο, με τον Δημήτρη Πέλκα να παραμένει σε οργανωτικό ρόλο.

Ο 37χρονος προπονητής θέλει να ξεκουράσει τον Τζιόλη, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, προτού διακοπεί εκ νέου το πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Πάντως, το τελικό του πλάνο θα το καταστρώσει σήμερα ο Τούντορ στη σημερινή (πιο χαλαρή) προπόνηση εν όψει του αγώνα στο Περιστέρι (20:30). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: