Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

«Η FIFA βρίσκεται σε πλήρη αταξία»

Μία από τις ομοσπονδίες που έχει δει με… καλό μάτι τις εξελίξεις με πρωταγωνιστή τον Σεπ Μπλάτερ είναι αυτή της Αγγλίας, με τον πρόεδρο, Γκρεγκ Ντάικ, να τονίζει ότι η FIFA βρίσκεται σε πλήρη αταξία.

«Η FIFA βρίσκεται σε πλήρη αταξία»
Είναι κοινό μυστικό ότι η Αγγλία ποτέ δεν συμπάθησε τον Σεπ Μπλάτερ και ειδικά μετά την απόρριψη του φακέλου της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αποτελεί «κόκκινο πανί» στις τάξεις της ομοσπονδίας της χώρας.

Εύλογα, λοιπόν, μετά τις εξελίξεις που αφορούν τον πρόεδρο της FIFA, οι Άγγλοι χαμογελούν… πονηρά, όπως άλλωστε φαίνεται και με τις δηλώσεις που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας, Γκρεγκ Ντάικ.

«Γνωρίζω ότι οι αστυνομικές αρχές ανακρίνουν τον κύριο Μπλάτερ όλο το απόγευμα. Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή δεν κατηγορείται και θα συνεχίσει προς το παρόν να είναι πρόεδρος της FIFA. Πέρα απ’ αυτά δεν ξέρω τίποτα», είπε αρχικά σε συνέντευξή του στο ITV News και ερωτώμενος για το αν πρέπει να παραιτηθεί άμεσα και όχι τον Φεβρουάριο ανέφερε:

«Δεν έχει σε βάρος του κατηγορίες, έτσι δεν νομίζω ότι μπορούμε να το πούμε αυτό. Αυτό, όμως, που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η FIFA βρίσκεται σε πλήρη αταξία. Την προηγούμενη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας (σ.σ. Ζερόμ Βάλκε) τιμωρήθηκε και αυτή την εβδομάδα ο πρόεδρος ανακρίνεται από την αστυνομία», συμπλήρωσε ο Γκρεγκ Ντάικ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: