Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Τούντορ: «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση η ΑΕΚ»

Στην νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε ο Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος επεσήμανε πως έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα του. «Ο Ατρόμητος παραδοσιακά δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ», είπε για το ερχόμενο ματς.

Τούντορ: «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση η ΑΕΚ»
Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρόμητου αναφέρθηκε ο Ίγκορ Τούντορ στις δηλώσεις του ενόψει του ματς της πέμπτης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:
«Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ήταν πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθηση μας. Δεν αρκεί να παίζει καλά, χρειάζονται και οι νίκες. Η νοοτροπία στον ντέρμπι αλλά και η νίκη θα μας βοηθήσουν κόντρα στον Ατρόμητο, που όλοι ξέρουν ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι».

Για την ανατροπή αλλά και αν επιδιώκει να δει νέα στοιχεία στην ομάδα του:
«Θα δούμε νέα στοιχεία. Περιμένουμε και τους τραυματίες που πρέπει να προετοιμαστούν σωστά και θα δώσουν νέα στοιχεία στην ομάδα. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο, ο οποίος παραδοσιακά δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ. Θα πάμε εκεί να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και αν έχουμε την πιθανότητα να κερδίσουμε, να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το από που πηγάζει η αυτοπεποίθηση του:
«Είναι πολύ ωραία να αισθάνομαι την στήριξη συνεχώς. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν ξέρεις. Η πίεση υπάρχει πάντα και πολλές φορές την προξενώ εγώ ο ίδιος καθώς θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος. Από την πλευρά μου όμως εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πιέσω τους παίκτες, οι οποίοι είναι αυτοί που κρίνουν στο τέλος τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: