Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Στόιτσεφ: «Ανυπομονώ για ΠΑΟΚ»

Ενθουσιασμένος εν όψει του αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μίλος Στόιτσεφ, ο οποίος παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι οι Περιστεριώτες θα καταφέρουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Στόιτσεφ: «Ανυπομονώ για ΠΑΟΚ»
Ανυπόμονος για την επικείμενη αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, δήλωσε ο Μίλος Στόιτσεφ.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πιστεύει ότι οι Περιστεριώτες θα παίξουν καλύτερα απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», και γιατί όχι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Novasports

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παίκτης είναι εκστασιασμένος όταν παίζει σε αυτά τα παιχνίδια απέναντι στις μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και εγώ ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι σε ματς σε τέτοιες ομάδες μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα».

Για την εκτίμησή του το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει και θα ανοιχτεί στην έδρα μας, θα προσπαθήσει να μας κερδίσει και αυτό θα είναι καλό για εμάς. Θα βρούμε πολλούς ανοιχτούς χώρους και έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τα τρία κλειδιά του ματς: «Κλειδιά είναι το μυαλό, η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα, κάτι που ζητάει από εμάς ο κ. Γρηγορίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: