Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Με Μάνταλο βασικό στη Βέροια!

Ήταν ο ηγέτης της περσινής ΑΕΚ, αλλά και ο άνθρωπος που τη μεταμόρφωσε μπαίνοντας σαν αλλαγή στην Τούμπα. Ο Πέτρος Μάνταλος ετοιμάζεται για ενδεκάδα στη Βέροια.

Με Μάνταλο βασικό στη Βέροια
Θέση βασικού για πρώτη φορά φέτος αναμένεται να έχει ο Πέτρος Μάνταλος στον αγώνα της Δευτέρας με τη Βέροια. Ο νεαρός επιτελικός μέσος της ΑΕΚ έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό του στο γόνατο και έχει δείξει πανέτοιμος να ηγηθεί και πάλι της «Ένωσης», όπως συνέβη την περασμένη περίοδο μέχρι να χτυπήσει. Αυτό φάνηκε περίτρανα και στην Τούμπα, όπου μπαίνοντας σαν αλλαγή μεταμόρφωσε πλήρως τους «κιτρινόμαυρους» και ήταν η βασική αιτία που λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας προορίζει τον Μάνταλο για το ρόλο του παίκτη πίσω από τον φορ, μαζί με τους Βάργκας και Μπουονανότε. Ο «Κολοσσός» θα επαναφέρει το δοκιμασμένο και πετυχημένο 4-2-3-1 αφήνοντας στην άκρη το προβληματικό στη σωστή εφαρμογή του 4-3-3. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να υπολογίζει στον Σιμόες, που ακόμη έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο από την κάκωση που υπέστη την Τετάρτη. Εφόσον δεν τα καταφέρει, υποψήφιοι για τη θέση του Πορτογάλου στο πλευρό του Γιόχανσον είναι οι Ανάκογλου και Κορδέρο.

Αλλαγές είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και σε άλλες θέσεις. Ο Ντίντακ ίσως πάρει τη θέση του Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο, ενώ δεν αποκλείεται να «σπάσει» το ως τώρα σταθερό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Κολοβέτσιου και Τζανετόπουλου, με τους Λαμπρόπουλο και Άρθο να περιμένουν την ευκαιρία τους.

Οι σκέψεις του Δέλλα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση (19:00), μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τη Βέροια.

Νέο εμπόδιο

Μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ άσκησε αγωγή κατά της παραχώρησης του οικοπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας στην εταιρεία «Δικέφαλος 1924» για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας. Η αγωγή θα εκδικαστεί στις 8 Οκτωβρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και μένει να φανεί αν από αυτή μπορεί να προκύψει νέο εμπόδιο για την «Αγια-Σοφιά», τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» είναι ούτως ή άλλως υποχρεωμένοι να περιμένουν περίπου 50-60 μέρες ακόμη την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης για την περιβαλλοντική μελέτη, προτού κατατεθεί η αίτηση για έκδοση άδειας οικοδομικών εργασιών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: