Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Σέργουντ: «Και με... λίγα δώσαμε τον Μπεντέκε»

Και λίγα ήταν τα 32.5 εκ. λίρες που έδωσε η Λίβερπουλ στην Άστον Βίλα για τα δικαιώματα του Κρίστιαν Μπεντέκε σύμφωνα με τον πρώην προπονητή του, Τιμ Σέργουντ.
Ο Βέλγος, που θα χάσει την αγωνιστική και ενδέχεται να μείνει εκτός για ένα διάστημα αρκετό για να χάσει και το ντέρμπι με την Έβερτον, έκανε ένα εντυπωσιακό δεύτερο μισό στην σεζόν και ήταν από τους κύριους λόγους για την παραμονή των «χωριατών» στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό του το επίτευγμα, και όχι μόνο, έκανε τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να τον αγοράσει καταβάλλοντας την ρήτρα του.
Ωστόσο ο Σέργουντ πιστεύει πως:
«Τα περασμένα Χριστούγεννα δεν υπήρχαν πολλοί αγοραστές, αλλά έδειξε την ποιότητά του στο τέλος της σεζόν κάτι που έδωσε στην Λίβερπουλ το κίνητρο για να δώσει τόσα λεφτά.  Περίμενα να φτάσουν εκεί το ποσό γιατί ο Μπεντέκε είναι τεράστιας αξίας παίκτης. Δεν υπήρχε κάτι που μπορούσε να κάνει ο σύλλογος.
Θα θέλαμε να τον έχουμε κρατήσει, τον είχαμε αξιώσει με περισσότερα χρήματα. Η ρήτρα βρισκόταν εκεί που βρισκόταν για έναν λόγο και η Λίβερπουλ την έσπασε. Αλλά η αξία και η συνεισφορά του στον σύλλογο ήταν κάτι περισσότερο από αυτά τα χρήματα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: