Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο! Ήθελαν να μεταφέρουν πεζογέφυρα του ΟΑΚΑ στις Μυκήνες!!


Την πεζογέφυρα που ενώνει το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με το κλειστό του μπάσκετ θέλησαν να μεταφέρουν στις Μυκήνες (που εκλέγεται ο κ. Ανδριανός), ύστερα από εισήγηση του Γιώργου Καπτσή.

Απίστευτο! Ήθελαν να μεταφέρουν πεζογέφυρα του ΟΑΚΑ στις Μυκήνες!
(Photo: google)
Απίστευτο, κι όμως ελληνικό!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, πριν από τρεις μήνες υπήρξε θετική εισήγηση για τη μεταφορά πεζογέφυρας από το ΟΑΚΑ στις Μυκήνες.

Πώς έχει η κατάσταση; Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως στην τελευταία συνεδρίαση του προηγούμενου Δ.Σ. των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Μαρούσι έγινε δεκτή η εισήγηση του Γιώργου Καπτσή για την παραχώρηση της πεζογέφυρας που ενώνει το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με το κλειστό του μπάσκετ στον Δήμο Άργους Μυκηνών!

inner

Ο κ. Καπτσής είναι ο προκάτοχος του Σάββα Ανεστιάδη, ο οποίος είχε διοριστεί από τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, που εκλέγεται στην Αργολίδα, όπου και βρίσκεται ο Δήμος Άργους Μυκηνών.

Τη διαδικασία σταμάτησε στις 27 Ιουνίου ο κ. Ανεστιάδης , ο οποίος ζήτησε ενημέρωση επί του θέματος και διαπίστωσε ότι για να προχωρήσει η ενέργεια, θα έπρεπε να γίνει υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Διεύθυνσης, που απουσίαζε.

Η συγκεκριμένη πεζογέφυρα στο ΟΑΚΑ επρόκειτο να τοποθετηθεί πάνω από μία σιδηροδρομική διάβαση, όπου έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους και αρκετά… κοπάδια που βόσκουν στη εν λόγω περιοχή!

Η διαδικασία, όμως, κόλλησε ευτυχώς στη γραφειοκρατία και έτσι η πεζογέφυρα παραμένει στη θέση της! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: