Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ραντούλιτσα: «Ευρωπαϊκός γίγαντας ο Παναθηναϊκός»

Τις πρώτες του… πράσινες εντυπώσεις απ’ την μεγάλη γιορτή του Παναθηναϊκού «μοιράστηκε» ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο Σέρβος εκθείασε την «θρυλική ομάδα» που ανήκει κι έδειξε… πεινασμένος.

Ραντούλιτσα: «Ευρωπαϊκός γίγαντας ο Παναθηναϊκός»
Ομάδα γίγαντα και θρύλο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο Σέρβος σέντερ του τριφυλλιού έμεινε εντυπωσιασμένος απ' την μεγάλη γιορτή που έστησε ο Εξάστερος την περασμένη Τετάρτη, έδειξε συγκεντρωμένος για το ταξίδι στην Κίνα (και τα δύο φιλικά που θα γίνουν εκεί) και παράλληλα «πεινασμένος» για τη νέα σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες!

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην Ευρωλίγκα

Μετά την πολύ συγκινητική βραδιά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης "Honouring our Legacy", την οποία οργάνωσε ο Παναθηναϊκός, έχουμε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι! Προορισμός: Η Κίνα!

Πρώτα από όλα αφήστε με να περιγράψω τα συναισθήματά μου μτά την πρώτη μου εμπειρία σαν Πράσινος. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι σπουδαίοι. Με έκαναν να αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου και αυτό μου αρέσει. Βλέπω τον τρόπο με τον οποίο αγαπούν την ομάδα τους και είναι ωραίο να παίζεις μπροστά τους και για έναν ευρωπαϊκό γίγαντα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο της Euroleague.

Ήταν ωραίο που είδα όλους τους θρύλους στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένου και μερικών εκ των συμπαικτών μου. Επίσης, ήταν πολύ συγκινητική στιγμή που είδα την βράβευση του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός είναι μία θρυλική ομάδα με μεγάλη παράδοση και αυτό θα είναι πάντα κίνητρο για όλους μας.

Πλέον ο ενθουσιασμός για την σπουδαία εκδήλωση βρίσκεται στο παρελθόν και είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια στην Κίνα. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ το "Euroleague Basketball World Tour" και εμείς είμαστε πρεσβευτές της μεγαλύτερης διοργάνωσης της Ευρώπης στην πιο πολυπληθή χώρα του πλανήτη. Είναι μεγάλη ευθύνη. Έπαιξα πέρσι στην Κινα. Οι αναμνήσεις μου είναι υπέροχες. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί, αγαπούν το μπάσκετ και οφείλω να πω πως πέρασα πολύ όμορφα εκεί.

Σίγουρα θα είμαστε σοβαροί στα δύο παιχνίδια γιατί πλησιάζει η εκκίνηση του πρωταθλήματος και της Euroleague. Επομένως, πρέπει να παίξουμε σκληρά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.

Θα επικοινωνήσω ξανά μαζί σας με blog μόλις ολοκληρωθεί η εμπειρίας μας στην Κίνα. Τα λέμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: