Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΜακΚλάρεν: «Όλα θα είναι μια χαρά»

Ο Στιβ ΜακΚλάρεν έφερε παραδείγματα από την καριέρα του Λουίς φαν Χάαλ και τόνισε πως όταν στη Νιούκαστλ προσαρμοστεί πλήρως στην φιλοσοφία του, όλα τότε θα είναι μια χαρά.
«Δεν μπορείς να φέρεις με το ζόρι επιτυχίες. Θα θέλαμε, αλλά δεν γίνεται να το κάνεις. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Φαν Χάαλ. Τον ακολούθησα στην Ολλανδία, στην Γερμανία και τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Τον θυμάμαι στην Αλκμάαρ όταν ήμουν στην Τβέντε και τραβούσε ζόρια. Είχαν κάνει κακή περασμένη σεζόν και στα πρώτα τρία παιχνίδια είχαν χάσει.
Είχαν πει πως θα τον έδιωχναν εάν δεν κέρδιζε το επόμενο ματς. Το κέρδισε, στήριξε την φιλοσοφία του, έκανε σερί 22 αγώνων και πήρε το πρωτάθλήμα. Πήγε στην Γερμανία, όπου τον ακολούθησα στην Βόλσφμπουργκ. Στην Μπάγερν έγιναν ακριβώς τα ίδια. Δυσκολεύτηκε, άλλαξε τακτική και συμβιβάστηκε στα στάνταρ της Μπούντεσλιγκα. Θυμάμαι το Νοέμβριο έπαιζαν με την Γιουβέντους και έλεγαν πως θα απολυθεί αν χάσει. Κέρδισε 4-1, δεν ξανά έχασε στα άλλα ματς και πήρε το πρωτάθλημα.
Ήρθε στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν και είπε αμέσως πως θα προσαρμοστεί σωστά. Παίρνει καιρό όταν έχεις μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Από την πλευρά μας έχουμε μία στην οποία επιμένουμε και ξέρουμε πως αν προοδεύσουμε σωστά και πάρουμε δύσκολα παιχνίδια, κάτι που χρειάζεται. Όταν φτάσουμε εκεί που θέλουμε όλα θα είναι μια χαρά».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: