Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ροντρίγκες: «Τι Μπαρτσελόνα, τι ΠΑΣ…»!

Τον καλύτερό του εαυτό πρέπει να δίνει ένας ποδοσφαιριστής, είτε αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, είτε τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες εν όψει των επόμενων αγώνων του ΠΑΟΚ.

Ροντρίγκες: «Τι Μπαρτσελόνα, τι ΠΑΣ…»
Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, και όχι ο αγώνας με την Ντόρτμουντ για το Europa League, αποτελεί προτεραιότητα για τον Γκάρι Ροντρίγκες, όπως δήλωσε στη Nova μετά τη βράβευσή του για MVP της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι

Για το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί για το πρωτάθλημα δύο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος:

«Είναι φυσιολογικά για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που αγωνίζεται και στο Europa League, τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε ενωμένοι και να ξεκουραστούμε ενόψει Ατρομήτου, για να ανταποκριθούμε στην πρόκληση του αγώνα, που είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Για το αν υπάρχει περισσότερο η ψυχολογική ή η σωματική κούραση:

«Εξαρτάται από το πως είσαι προετοιμασμένος. Νομίζω είναι διαφορετικό για τον καθένα. Είμαστε όμως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε σωστά , να ξεκουραζόμαστε, αφού είναι φυσιολογικό οι μεγάλες ομάδες να έχουν δύο και τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα«.

Για το αν επηρεάζει το μυαλό των παικτών η αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ ενόψει Ατρομήτου:

«Όχι δεν νομίζω. Ζούμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι όλοι οι αγώνες σημαντικοί, είτε παίζεις με την Μπαρτσελόνα, είτε με τα Γιάννινα, παίζεις για τον Σύλλογο σου. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας αγώνα για το πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: