Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Παραμένει στα υπ’ όψιν ο Λάφερτι!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού εν όψει Γενάρη παραμένει ο Κάιλ Λάφερτι για τον οποίο αναμένεται να γίνει κίνηση, εφόσον κριθεί ότι πρέπει να αποκτηθεί κάποιος σέντερ φορ.

Παραμένει στα υπ’ όψιν ο Λάφερτι
Το αρνητικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί από τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας προσπαθούν να αντιστρέψουν στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του να προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο, την Κυριακή.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν προετοιμάζονται για την επικείμενη μεταγραφική περίοδο, ώστε να είναι έτοιμοι για να ενισχύσουν περισσότερο το υπάρχον ρόστερ. Μία θέση που μπορεί να αποκτηθεί ένας παίκτης είναι εκείνη του επιθετικού, ο οποίος θα παίζει αντί του Μπέργκ ή μαζί με τον Σουηδό φορ.

Το όνομα που ξεχώρισε ήταν εκείνο του Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος – σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» - βρίσκεται ακόμα στα υπ’ όψιν των «πρασίνων» και με τα δικά του γκολ η Βόρεια Ιρλανδία έχει καταφέρει να είναι μία… ανάσα από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου – και ενώ το ενδιαφέρον της Γκενκ για τον Καρέλη είχε μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση – Φύσσας και Βόκολος είχαν έρθει σε επαφή με τον διεθνή άσο της Νόριτς, ο οποίος φέρεται να μην υπολογίζεται στον βρετανικό σύλλογο (παρά τα κατορθώματά του με το εθνόσημο) και δεν αποκλείεται να επιστρέψει για τα καλά στην «πράσινη» επικαιρότητα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: