Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Μανίκας: «Αγώνας για… εξάποντο»

Κρίσιμη για τη μάχη της παραμονής χαρακτήρισε ο Αντώνης Μανίκας την αυριανή αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη.

Μανίκας: «Αγώνας για… εξάποντο»
Κρίσιμη για τη μάχη της παραμονής χαρακτήρισε ο Αντώνης Μανίκας την αυριανή αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όπως υπογράμμισε ο τεχνικός διευθυντής των «κυανέρυθρων», είναι από τους αγώνες, όπου οι βαθμοί της νίκης υπολογίζονται για έξι και όχι για τρεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Σίγουρα στο παιχνίδι με τον Αστέρα δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε να ξεκινήσουμε. Ήταν ξεκάθαρες οι οδηγίες του προπονητή, τα παιδιά δεν μπήκαν τόσο συγκεντρωμένα. Σταδιακά όμως είχαμε καλή εικόνα και ίσως με περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, επειδή είναι αρχή του πρωταθλήματος, θέλουμε αυτά τα παιχνίδια στην έδρα μας να τα κερδίζουμε, θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αφού αδικεί τον Πανθρακικό η βαθμολογική του θέση. Είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και υπάρχει και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με την πρόσληψη του κ. Ελευθερόπουλου, που ξεκίνησε από εμάς την προπονητική του καριέρα, όπως γνωρίζετε. Θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για την επιστροφή του Ελευθερόπουλου στη Νέα Σμύρνη και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανθρακικού: «Θεωρώ ότι πάντα μία αλλαγή στον πάγκο δημιουργεί μία διαφορετική κατάσταση και έτσι θα γίνει και για τον Πανθρακικό. Εμείς θα το δούμε αυτό και ο προπονητής μας θα δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για να επιστρέψουμε στις νίκες. Ο Πανθρακικός έχει καλή ομάδα, έμπειρα παιδιά. Έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά θα πρέπει να σταθούμε στο σύνολο και θα πρέπει να προσέξουμε, επειδή αυτά τα παιχνίδια είναι… εξάποντα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: