Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Θα συνέλθει η Σίτι;

Μετά την ήττα-σοκ από τη Γουέστ Χαμ, η Μαν. Σίτι καλείται να δείξει χαρακτήρα κόντρα στην Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Θα συνέλθει η Σίτι;
Μετά τη μεσοβδόμαδη δράση με Λιγκ Καπ, το αγγλικό πρωτάθλημα επιστρέφει και το ορεκτικό είναι… εξαιρετικό. Η Μαν. Σίτι μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ έχει δύσκολο έργο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» απέναντι στην Τότεναμ. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υπολογίζει και πάλι στους Κομπανί και Νασρί, ωστόσο εκτός μάχης παραμένουν οι Σίλβα, Μανγκαλά, Κλισί, Μπονί και Ντελφ. Οι Λονδρέζοι που προέρχονται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ, δεν έχουν σημαντικές απουσίες.

Η δεύτερη Μαν. Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Σάντερλαντ με διπλή απουσία στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Ρόχο και Σο, ενώ η μόνη αήττητη ομάδα της Premier League, η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, υποδέχεται την Άρσεναλ, που θα παίξει χωρίς τον τραυματία Κοκλέν και τον τιμωρημένο Γκάμπριελ.

Η Λίβερπουλ, με τον Μπρένταν Ρότζερς στον… αέρα, αναμετράται με την Άστον Βίλα έχοντας στο απουσιολόγιο Φιρμίνο, Μπεντεκέ και Λόβρεν, που προστέθηκαν δίπλα σε Χέντερσον και Φλάναγκαν. Η Τσέλσι έχει δύσκολη αποστολή στο Νιούκαστλ, όπου ταξίδεψε χωρίς τον τιμωρημένο Ντιέγκο Κόστα.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σαββάτο (26/09)
Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι (14:45)
Λέστερ - Άρσεναλ (17:00)
Λίβερπουλ-Άστον Βίλα
Στόουκ - Μπόρνμουθ
Γουέστ Χαμ - Νόριτς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ
Σαουθάμπτον - Σουόνσι
Νιούκαστλ - Τσέλσι (19:30)

Κυριακή (27/09)
Γουότφορντ-Κρίσταλ Πάλας (18:00)

Δευτέρα (28/09)
Γουέστ Μπρομ-Έβερτον (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Σαββάτο (3/10)
Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Μπρομ (14:45)
Άστον Βίλα-Στόουκ (17:00)
Μπέρνμουθ-Γουότφορντ
Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ
Νόριτς-Λέστερ
Σάντερλαντ-Γουέστ Χαμ
Τσέλσι-Σαουθάμπτον (19:30)

Κυριακή (4/10)
Έβερτον-Λίβερπουλ (15:30)
Άρσεναλ-Μαν. Γιουνάιτεντ (18:00)
Σουόνσι-Τότεναμ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: