Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ελευθερόπουλος: «Δεν υπάρχουν… Χουντίνι»

Ρεαλιστής ο Δ. Ελευθερόπουλος, θεωρεί πως είναι δύσκολο να βάλει τόσο γρήγορα τα στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι του Πανθρακικού και επισημαίνει τις δυσκολίες του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ελευθερόπουλος: «Δεν υπάρχουν… Χουντίνι»
«Στη δεδομένη στιγμή υπάρχει ένα χάντικαπ, ειδικά με τον Πανιώνιο, που έχει έναν προπονητή που έχει δουλέψει την ομάδα από πέρσι, διαβάζει καλά τον αντίπαλο και προσαρμόζει τα δεδομένα ανάλογα με κάθε αγώνα. Εμείς προσπαθούμε να διαφοροποιήσουμε κάποια πράγματα, αλλά έχουμε μόνο μια προπόνηση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Είμαι αισιόδοξος ότι μετά τη διακοπή θα δείξουμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Ό,τι έγινε στο παρελθόν, με τα καλά και τα άσχημά του, ανήκει στο παρελθόν», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής για τον αγώνα της Κυριακής (18:15).

Όσο για το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, είπε: «Η επίθεση ξεκινά από τον τερματοφύλακα και η άμυνα από τον σέντερ φορ. Η ομάδα ήταν πολύ ανώτερη των προσδοκιών μου στον αγώνα με την Καλλονή. Τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν μεγάλη αντιληπτική ικανότητα. Δεν υπάρχουν Χουντίνι και μαγικά ραβδιά. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση και συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: