Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ατύχημα ο Κβίατ, στον Ρόσμπεργκ η pole position!! (video)

Από θέση ισχύος θα εκκινήσει στο ιαπωνικό Grand Prix ο Νίκο Ρόσμπεργκ, καθώς ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες της Σουζούκα, που ολοκληρώθηκαν πρόωρα μετά από ατύχημα του Κβίατ. Δεύτερος ο Χάμιλτον.

Ατύχημα ο Κβίατ, στον Ρόσμπεργκ η pole position (video)
Τη 18η pole position στην καριέρα του εξασφάλισε ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός πιλότος έκανε τον καλύτερο γύρο στις κατατακτήριες στην πίστα της Σουζούκα, που ολοκληρώθηκαν μισό λεπτό πριν το κανονικό λόγω ατυχήματος που είχε ο Ντάνιελ Κβίατ όταν πάτησε με έναν τροχό στο γρασίδι και έχασε τον έλεγχο της Red Bull που έγινε κομμάτια, αλλά ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί ο πιλότος της.




Ο Λιούις Χάμιλτον περιορίστηκε με τη δεύτερη Mercedes στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτος ήταν ο Βαλτέρι Μπότας με Williams. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έμεινε τέταρτος, ενώ ο Ραϊκόνεν ήταν έκτος.

Από την Q2, όπου ο Ρόσμπεργκ έκανε τον καλύτερο γύρο, δεν «επιβίωσαν» οι Χούλκενμπεργκ (Force India), Σάινθ, Φερστάπεν (Toro Rosso), Μαλδονάδο (Lotus) και Αλόνσο (McLaren).

Η Q1, που είχε ταχύτερο τον Χάμιλτον, είχε «θύματα» τους Μπάτον (McLaren), Έρικσον, Νασρ (Sauber), Στίβενς (Manor) και Ρόσι (Marussia).

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: