Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μάντζιος: «Μόνο να κερδίσει πράγματα μπορεί ο Ολυμπιακός με την Μπάγερν»

Μόνο κερδισμένος, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, μπορεί να βγει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Μόνο να κερδίσει πράγματα μπορεί ο Ολυμπιακός με την Μπάγερν»
Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Λεβαδειακού επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας πως δεν περίμενε από την ομάδα του να αποκτήσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ομοιογένεια.
Επίσης, ο προπονητής των «Βοιωτών» μίλησε και για τον Ολυμπιακό και την επερχόμενη «μάχη» του για το Τσάμπιον Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου όπου επισήμανε πως η «αύρα» του «Καραϊσκάκης» παίζει σημαντικό ρόλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην εκπομπή «Αντεπίθεση» του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

-Την ατυχία του Ηρακλή τις πρώτε δύο αγωνιστικές και την συνέχεια:«Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε τύχη τις πρώτες δύο αγωνιστικές ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν αισιόδοξη. Μπορεί να είχαμε δύσκολα ματς όπως το χθεσινό αλλά κάναμε μία μεγάλη νίκη. Ακολουθεί επίσης ένα δύσκολο εκτός στη Λεωφόρο. Όπως κι αν είναι ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα και πάντα στη Λεωφόρο έχεις δύσκολο παιχνίδι όταν πηγαίνεις».

-Το πώς κύλησε η προετοιμασία:«Με όσα παιδιά δουλέψαμε κατά το διάστημα που περιμέναμε να μάθουμε το που θα παίζουμε κάναμε καλή δουλειά και παρά τις ελάχιστες προπονήσεις μπορεί και παρουσιάζεται ένα σύνολο με αρκετή ομοιογένεια. Δεν περιμέναμε τόσο σύντομα να έχουμε αυτή την ομοιογένεια. Οι τελευταίες μεταγραφές θα μας προσφέρουν μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά, θέλει χρόνο, κάθε μέρα επιπλέον δουλειάς που κερδίζουμε για εμάς έχει τεράστια σημασία».

-Το ποιος «τρέχει» τον Λεβαδειακό:«Καταρχάς ο αντιπρόεδρος του Λεβαδειακού κ. Μίχας. Επίσης είναι ο κύριος Φαράντος που είναι… ψυχή της ομάδας και είναι πολλά χρόνια στον σύλλογο. Είναι και ο κύριος Μπαλόκας».

-Την εικόνα που έχει για τον Ολυμπιακό:«Είναι θετικό το γεγονός ότι είναι το «Καραϊσκάκης» όπου όλοι γνωρίζουμε τον παλμό που έχει και αυτό μπορεί να καλύψει κενά στην ομοιογένεια. Εγώ είπα πει πως στην αναμέτρηση με εμάς ο Ολυμπιακός ήταν αργός στον άξονα με τον Μιλιβόγεβιτς και τον Καμπιάσο που έκανε ντεμπούτο εκείνη τη μέρα και ήδη βλέπουμε βελτίωση. Αγώνα με αγώνα θα γίνεται καλύτερος ο Ολυμπιακός, όπως είδαμε και με τον Πλατανιά που έβγαλε ταχύτητα και ενέργεια. Με την Μπάγερν Μονάχου ωστόσο θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

-Το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει την Μπάγερν:«Το μέγεθος είναι τεράστιο και η διαφορά μεγάλη. Ο Ολυμπιακό βγάζοντας πάθος, αγωνιστικότητα και πειθαρχία μπορεί να καλύψει πολλά κενά. Νομίζω πως πρέπει να κάνει αυτό που κάνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια. Όπως και να ‘χει μόνο να κερδίσει πράγματα μπορεί ο Ολυμπιακός από αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: