Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ρουμενίγκε «τρέμει» τον Ολυμπιακό!!

«Αρκετές ομάδες έχουν σοκαριστεί στην Αθήνα, ας μην είμαστε και εμείς μία από αυτές», τόνισε ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε κατά την αναχώρηση της Μπάγερν εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμενίγκε «τρέμει» τον Ολυμπιακό!
Με προορισμό την Αθήνα αναχώρησε η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Κατά την αναχώρηση της γερμανικής ομάδας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και υπενθύμισε πως δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν πέσει «θύματα» επί αθηναϊκού εδάφους.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο πρώην άσος των πρωταθλητών Γερμανίας

Για τον όμιλο που έχουν κληρωθεί μαζί με Άρσεναλ, Ολυμπιακό και Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτό τον όμιλο».

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Αρκετές ομάδες έχουν σοκαριστεί στην Αθήνα, ας μην είμαστε και εμείς μία από αυτές».

Για το φινάλε της σεζόν: «Έχω καλές αναμνήσεις από τη Μίλαν, όπου έζησα για χρόνια, αλλά πρέπει να πω ότι ακόμα ο τελικός είναι πάρα πολύ μακριά»

Για τον Φρανκ Ριμπερί που παραμένει τραυματίας: «Είμαι σίγουρος ότι ο Φρανκ θα είναι ξανά μαζί μας μέσα στην χρονιά, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί με τον τραυματισμό του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: