Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μπόατενγκ: «Προτιμούμε τον… λάκκο των λεόντων»

Ένα καλό ξεκίνημα θέλει να κάνει η Μπάγερν στο Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Ζερόμ Μπόατενγκ. «Προτιμούμε ατμόσφαιρες που μοιάζουν με… τον λάκκο των λεόντων», τόνισε.

Μπόατενγκ: «Προτιμούμε τον… λάκκο των λεόντων»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζερόμ Μπόατενγκ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αύριο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

«Έχουμε ως στόχο να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και προτιμούμε ατμόσφαιρες που μοιάζουν με… τον λάκκο των λεόντων, δεν πρόκειται να είναι ένα φυσιολογικό ματς αυτό της Τετάρτης (δηλαδή αύριο)», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός αμυντικός των Βαυαρών και πρόσθεσε: «Το Champions League είναι κάτι ιδιαίτερο για άλλους. Πρέπει να το απολαμβάνεις».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος μίλησε για τους νταμπλούχους Ελλάδας: «Δεν έχουμε δει τόσο πολύ τον Ολυμπιακό, αλλά ξέρουμε από την περσινή σεζόν ότι έχουν καλή ομάδα. Έχουν εξαιρετικές μονάδες, είναι δυνατοί στην αντεπίθεση και είναι πολύ επιθετικοί. Οι οπαδοί φωνάζουν επί 90 λεπτά σε φουλ ρυθμό. Είναι πολύ φανατικοί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: