Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

«Μήλον της έριδος» η Καρνέιρο!!

Έχει περάσει ένας μήνας από το περιστατικό που έφερε τη ρήξη μεταξύ του Ζοζέ Μουρίνιο και της Εύα Καρνέιρο, αλλά στην Τσέλσι το «σίριαλ», καλά κρατεί. Πήρε θέση ο Αμπράμοβιτς και απαιτεί «συγνώμες».

«Μήλον της έριδος» η Καρνέιρο
Η καθαίρεση της γιατρού της Τσέλσι Εύα Καρνέιρο, από τον Ζοζέ Μουρίνιο μετά το πρόσφατο παιχνίδι με τη Σουόνσι, αναμφίβολα έχει εξελιχθεί στο «σίριαλ» του βρετανικού ποδοσφαιρικού κόσμου το τελευταίο διάστημα και μάλλον έχει να μας απασχολήσει με αρκετά ακόμα επεισόδια.

Όπως φαίνεται η... άκρως ερωτεύσιμη Λατίνα γιατρός του Λονδρέζικου συλλόγου, έχει αποκτήσει αρκετούς συμμάχους, με έναν από αυτούς να είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστός, αφού δεν είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη των «μπλε» Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Έτσι λοιπόν, ο Ρώσος μεγιστάνας φαίνεται πως έχει ζητήσει από τον «Special One» να ζητήσει συγνώμη από τη γιατρό της ομάδας, που έχει μπει σε εργασιακή καραντίνα, αφού θεωρεί άκρως προσβλητική και εντελώς αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά του.

Πάντως ο Αμπράμοβιτς δείχνει επηρεασμένος από το... κοντινό γυναίκειο περιβάλλον του, αφού πολλές από τις συνεργάτιδες του, έχουν σηκώσει μπαϊράκι και έχουν ξεσηκωθεί εξαιτίας της άκομψης και σοβινιστικής τακτική του Πορτογάλου τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εύα Καρνέιρο, σύμφωνα με την «Telegraph» έχει καταθέσει αγωγή, ζητώντας αποζημίωση από τον Λονδρέζικο σύλλογο.

Μένει λοιπόν να δούμε αν ο Αμπράμοβιτς είναι ικανός να πείσει τον «Special One» να κάνει κάτι που δε συνηθίζει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: