Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Σίλβα: «Δεν θα είναι ντιμπέιτ προπονητών, αλλά μάχη παικτών»

Ο Μάρκο Σίλβα υποσχέθηκε έναν Ολυμπιακό έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και να τα δώσει όλα αύριο για τη νίκη. Το ντιμπέιτ, οι απουσίες και ο κόσμος.

Σίλβα: «Δεν θα είναι ντιμπέιτ προπονητών, αλλά μάχη παικτών»
Την υποχρέωση του Ολυμπιακού να τα δώσει όλα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Champions League τόνισε ο Μάρκο Σίλβα.

«Δεν θα δείτε ένα τέτοιο ντιμπέιτ ανάμεσα στον Σίλβα και τον Γκουαρντιόλα. Δεν θα δείτε μια δική μας μονομαχία. Αύριο θα δείτε έναν αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν. Οι παίκτες είναι αυτοί που θα μονομαχήσουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Τα λεγόμενά του στην συνέντευξη Τύπου:

Για το που εστίασε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας και έχουμε παρακολουθήσει πολύ καλά τον αντίπαλό μας. Έχουμε ασχοληθεί με τα πλεονεκτήματα της Μπάγερν. Αν ο αντίπαλος έχει μειονεκτήματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Καμία ομάδα δεν αισθάνεται άνετα όταν έρχεται να παίξει εδώ. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στο αυριανό παιχνίδι».

Για τις απουσίες των Βαυαρών: «Δεν θα σταθούμε στις απουσίες. Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες όμως έχουν και εναλλακτικές να παρουσιάσουν. Και στην Μπάγερν δεν είναι λίγες οι εναλλακτικές».

Για το αν θα παρακολουθήσει ο κόσμος ένα ποδοσφαιρικό… ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο προπονητές: «Δεν θα δείτε ένα τέτοιο ντιμπέιτ ανάμεσα στον Σίλβα και τον Γκουαρντιόλα. Δεν θα δείτε μια δική μας μονομαχία. Αύριο θα δείτε έναν αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν. Οι παίκτες είναι αυτοί που θα μονομαχήσουν».

Για την υποχρέωση της ομάδας προς τον κόσμο: «Το μήνυμα έχει σταλεί πρώτα από τον κόσμο που είναι πάντα στο πλευρό μας. Είναι φανταστικοί φίλαθλοι. Θέλουμε να το απολαύσουν και να μας βοηθήσουν. Εμείς έχουν την ευθύνη να τα δώσουμε όλα. Υπάρχουν τρία πιθανά αποτελέσματα. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: