Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μπερμπάτοφ σε Πέλκα: «Πρόσεξε και θα βγάλεις πολλά χρήματα»

Σε… πουλέν του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναδεικνύεται ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος είναι από τους νεαρούς παίκτες που ξεχωρίζουν στον ΠΑΟΚ. Η συμβουλή του Βούλγαρου φορ στον 22χρονο άσο.

Μπερμπάτοφ σε Πέλκα: «Πρόσεξε και θα βγάλεις πολλά χρήματα»
Κάτι ξεχωριστό φαίνεται πως έχει διακρίνει ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στον Δημήτρη Πέλκα, τον οποίο έχει από κοντά και φροντίζει να του μεταφέρει τις πλούσιες εμπειρίες του από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους που έχει αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος επιθετικός φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να κάνει τις παρατηρήσεις – συμβουλές του στον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι πρώτος νεαρός παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» που ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή από το ρόστερ. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο 35χρονος σούπερ σταρ παίρνει πλησιάζει τον νεαρό άσο, αφού έχει διακρίνει το ταλέντο του, και του μιλάει σαν «δάσκαλός» του.

«Έχεις ταλέντο και μπορείς να κάνεις μεγάλη καριέρα. Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά, πρόσεχε τη ζωή σου και μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο για σένα και την οικογένεια σου», είναι μία από τις ατάκες που φέρεται να έχει πει ο Μπερμπάτοφ στον Πέλκα, ο οποίος παρουσιάζεται ενθουσιασμένος από τη συνύπαρξή του με έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

* Τον απολογισμό της εφαρμογής του σχεδιασμού του φετινού ρόστερ του ΠΑΟΚ θα κάνει ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Τούμπα σήμερα (15/09) στις 13.00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: