Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μπενίτεθ απάντησε στον Τζέραρντ!!

Τη δική του απάντηση στα όσα αναφέρει για εκείνον στην αυτοβιογραφία του ο Στίβεν Τζέραρντ, έδωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Μπενίτεθ απάντησε στον Τζέραρντ
Μπορεί να βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη στο παρελθόν, μπορεί να έγραψαν μαζί ιστορία στο ευρωπαίκό ποδοσφαιρικό στερέωμα όταν ανέτρεψαν τα πάντα στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005, όμως πλέον έχουν ξεκινήσει ένα μπαράζ σχολίων, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις.

Ο λόγος για τους Στίβεν Τζέραρντ και Ράφα Μπενίτεθ, που ανταλλάσσουν ατάκες με αφορμή τα σχόλια του πρώτου για τον πρώην προπονητή του στη Λίβερπουλ, για τον οποίο ο Stevie G γράφει στην αυτοβιογραφία του πως δεν τον συμπαθούσε, στα χρόνια της κοινής παρουσίας τους στο Μερσεϊσάιντ.

Ωστόσο, ο νυν τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δική του απάντηση για τα σχόλια του άσου των LA Galaxy, θεωρώντας πως η αναφορά στο πρόσωπο του γίνεται καθαρά για... εμπορικούς λόγους.

«Σέβομαι τον ίδιο και της Λίβερπουλ, οπότε είναι καλύτερο να μη σχολιάσω αυτά που αναφέρει. Θέλω να το αφήσω να περάσει. Έβγαλε ένα βιβλίο και επειδή είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, προφανώς πουλάει» σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: