Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μάντσεστερ Σίτι – Γιουβέντους!! (preview)

Κάθε αρχή και δύσκολη και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξέρει τι κινδύνους μπορεί να κρύβει για τη Μάντσεστερ Σίτι η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς κόντρα στη Γιουβέντους που αγνοεί τη νίκη μέχρι στιγμής στην τρέχουσα σεζόν...  
Οι «πολίτες» υποδέχονται στο ανακαινισμένο «Etihad» τους Πρωταθλητές Ιταλίας και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ της περσινής αγωνιστικής περιόδου, με στόχο φυσικά να μην τους επιτρέψουν να κάνουν... σεφτέ για φέτος στο αποψινό ματς.
Ο Πελεγκρίνι έχει φροντίσει να καταστήσει σαφές στους παίκτες του ότι το γεγονός πως η «Γηραιά Κυρία» δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα της Serie A δεν σημαίνει ότι γίνεται πιο εύκολο το σημερινό παιχνίδι, ενώ ο Βινσέν Κομπανί έκανε λόγο για την ανάγκη η Σίτι να εμφανιστεί άριστα στημένη στο γήπεδο και να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση...
Οι πρωτοπόροι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ με το 5x5, δεν θα έχουν απόψε διαθέσιμο τον Σέρχιο Αγουέρο που χτύπησε στο δεξί γόνατο στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας το περασμένο Σάββατο, οι Μπονί και Στέρλινγκ είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ δεν φαίνεται να προκύπτει πρόβλημα με τη συμμετοχή και των Φερναντίνιο και Νασρί. Παράλληλα, ο Πελεγκρίνι σκέφτεται μήπως δώσει φανέλα βασικού στον Κέβιν Ντε Μπρόινε.
Για τη Γιουβέντους, μοναδικός απών είναι ο Κλαούντιο Μαρκίζιο που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα, αφού ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Στέρλινγκ, Μπονί
Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Ερνάνες, Στουράρο, Πογκμπά, Περέιρα, Μοράτα, Μάντζουκιτς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: