Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μάντζιος: «Περάσαμε δύσκολα, αλλά πετύχαμε σπουδαία νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ηρακλή, παραδεχόμενος ότι οι παίκτες του πέρασαν δύσκολα στο «Καυτανζόγλειο».

Μάντζιος: «Περάσαμε δύσκολα, αλλά πετύχαμε σπουδαία νίκη»
Το γεγονός ότι η ομάδα του όλο αυτό το διάστημα, αλλά και μέσα στον αγώνα πέρασε δύσκολα παραδέχθηκε ο Άκης Μάντζιος, κάνοντας λόγο για μια σπουδαία νίκη του Λεβαδειακού.

«Θεωρώ πως ήρθαμε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Ηρακλής είχε την πίεση του αποτελέσματος. Ξέραμε τις δυσκολίες. Μπήκαμε αποφασιστικά, όμως ο Ηρακλής πίεσε και μας δημιούργησε προβλήματα με τις φάσεις που είχε.

Θεωρώ πως ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο, όμως πετύχαμε ένα γκολ γρήγορο και είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σπουδαία νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Περάσαμε δύσκολα, όλο αυτό το διάστημα, όμως δείχνουμε ομοιογένεια. Σημαντικοί οι βαθμοί. Αλλά το ξεχνάμε.

Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όμως η νίκη σήμερα μας δίνει καλή ψυχολογία. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή έχει καλή ομάδα και θα βρει τον δρόμο του να πάει καλά στην συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: