Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Εστράδα σφυρίζει τον ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα!!

Τον Ισπανό Χαβιέ Εστράδα όρισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση κόντρα στην Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Ο Εστράδα σφυρίζει τον ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα
Ο Χαβιέ Εστράδα από την Ισπανία ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Τον Ισπανό Χαβιέ Εστράδα όρισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση κόντρα στην Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O Εστράδα γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 19176 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2009. Από το 2011 έγινε διεθνής και το 2013 ορίστηκε σε παιχνίδια για το Europa League. Παράλληλα ήταν ο άρχων του τελικού Euro 2014 U19, ενώ την περασμένη σεζόν ταξίδεψε στην χώρα μας για να σφυρίξει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Τότεναμ. Φέτος για πρώτη φορά βρέθηκε και σε παιχνίδι για το Champions League, καθώς ορίστηκε στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Σπάρτα Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μαζί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μιγκέλ Μαρτίνεζ και Τεόντορο Σομπρίνο ως πρώτος και δεύτερος βοηθός αντίστοιχα, ενώ τέταρτος θα ορίστηκε ο επίσης Ισπανός, Ντιέγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια, ενώ 5ος θα είναι ο Αλεχάντρο Ερνάντεζ και 6ος ο Σαντιάγκο Χαϊμέ.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μολδαβός, Βλάντιμιρ Αντόνοφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: