Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Φτάνει τις 100 συμμετοχές ο Μέσι!!

Στην «αιώνια» πόλη, τη Ρώμη ο Μέσι θα συμπληρώσει μια κατοστάρα συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Φτάνει τις 100 συμμετοχές ο Μέσι
Το αυριανό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρόμα θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Λιονέλ Μέσι! Θα είναι το 100ό του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο «Λέο» συμπληρώνει τις 100 συμμετοχές σε περίπου δέκα χρόνια καθώς του ντεμπούτο του είχε γίνει στην αγωνιστική σεζόν 2004-5 σε ένα ματς με αντίπαλο την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό καθώς σε αυτό η Μπάρτσα γνώρισε την ήττα 2-0.

Μετά την ήττα αυτή –μέχρι και σήμερα- ακολούθησαν άλλες 13 στα 99 παιχνίδια που έχει μέχρι και σήμερα, σαφώς μικρότερος ο αριθμός των κακών αποτελεσμάτων από αυτόν των νικών. Ο Μέσι έχει φύγει νικητής σε 58 παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ 27 έχουν λείψει ισόπαλα.

Σήμερα ο Μέσι είναι ο πέμπτος παίκτης της Μπαρτσελόνα στη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πουγιόλ και ο Τσάβι είναι στην πρώτη θέση με 157, ακολουθεί ο Βαλντές με 120 και τέταρτος ο Ινιέστα με 109.

Μάλιστα, μεγάλη ισπανική εφημερίδα για να γιορτάσει την 100άρα του Μέσι τον φωτογράφησε με μια φανέλα ειδικά για την... περίσταση αυτή, με το νούμερο 100 στην πλάτη.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: