Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Ιταλία ο Ολυμπιακός!! (pics)

Για την Σαρδηνία όπου από αύριο (16/09) μέχρι και το Σάββατο (19/09) θα δώσει τρία φιλικά αναχώρησε η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Στην Ιταλία ο Ολυμπιακός (pics)
Με προορισμό την πόλη Σάσσαρι μέσω Ρώμης αναχώρησε στις 14:00 η αποστολή του Ολυμπιακού. Εκεί οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα δώσουν τρία φιλικά. Το πρώτο αύριο κόντρα στην νταμπλούχο Ιταλίας, Ντινάμο Σάσσαρι του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Την Παρασκευή, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο Κάλιαρι την Γαλατάσαραϊ, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον πρώην παίκτης τους, Τζόι Ντόρσεϊ.

Τέλος το Σάββατο στην ίδια πόλη, εφόσον ο Ολυμπιακός νικήσει την τουρκική ομάδα, θα παίξει στον τελικό του τουρνουά με τον νικητή του Σάσαρι- Λιμόζ, ενώ αν χάσει, θα παίξει στον μικρό τελικό με τον ηττημένο του ίδιου ζευγαριού.

inner

Στο αεροπλάνο μπήκε κανονικά ο Δημήτρης Αγραβάνης που ξεπέρασε το διάστρεμμα που αντιμετώπιζε όχι όμως και ο Ματ Λοτζέσκι. Ο 30χρονος φόργουορντ, πήγε χθες στη προπόνηση, μίλησε με τον προπονητή και εξασφάλισε άδεια μέχρι τη Πέμπτη για να ξεκουραστεί και από Παρασκευή μέχρι Κυριακή θα κάνει ατομικό στο ΣΕΦ. Από Δευτέρα με την επιστροφή της ομάδας θα γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: