Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Τέλος ο Ρόκα!!

Ο πρώτος προπονητής που απομακρύνεται από ομάδα Σούπερ Λίγκας είναι γεγονός! Μανουέλ Ρόκα και Πανθρακικός χώρισαν κι επίσημα. Τι είπε ο Ισπανός σε επικοινωνία του με το sport-fm.gr.

Τέλος ο Ρόκα!
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Πανθρακικός! Διοίκηση και Μανουέλ Ρόκα είχαν σήμερα συνάντηση, όπου ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον Ισπανό κόουτς να αποτελεί τον πρώτο που αποχωρεί τη φετινή σεζόν από πάγκο ελληνικής ομάδας.

Το κλίμα ήταν... βαρύ το τελευταίο διάστημα, δεδομένου πως οι Θρακιώτες έχουν ξεκινήσει με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (με Αστέρα Τρίπολης, Βέροια, Παναιτωλικό) στη Σούπερ Λίγκα και οι διοικούντες τον σύλλογο έκριναν πως χρειάζεται άμεσα... ηλεκτροσόκ για να αλλάξει η κατάσταση.

Εξ'ου και σήμερα μπήκε οριστικό φινάλε στη «σχέση» των δύο με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το διαζύγιο ύστερα από περίπου ένα χρόνο: «Ο Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χοσέ Μάνουελ Ρόκα Κάσες και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο».

Ο Ρόκα έβαλε τον... επίλογο μέσω του sporf-fm.gr: «Οι άνθρωποι έκριναν πως χρειάζεται μια αλλαγή, είναι δικαίωμά τους. Εγώ πέρασα όμορφα στον Πανθρακικό και δεν ξεχνώ το ταξίδι... Άλλωστε εδώ με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω ομάδα πρώτης Εθνικής. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις να κρατήσω, εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: