Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΜακΚλάρεν: «Να γίνει μάθημα αυτή η ήττα...»

Η παρουσία της Νιούκαστλ στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από πέντε αγωνιστικές, ενοχλεί τον Στιβ ΜακΚλάρεν που τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει μεγάλο μάθημα για την ομάδα του η ήττα (2-0) από τη Γουέστ Χαμ.  
Οι «καρακάξες», που έφτασαν με μεγάλη καθυστέρηση στο «Άπτον Παρκ» το βράδυ της Δευτέρας και μάλιστα περπάτησαν 2 χλμ. για να φτάσουν εκε, αφού δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν με το πούλμαν, ηττήθηκαν και παραμένουν δίχως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Στιβ ΜακΚλάρεν ξέρει ότι η ομάδα του πρέπει να ξυπνήσει και δήλωσε ότι θα πρέπει στο επόμενο ματς η Νιούκαστλ να δείξει ότι έμαθε από το κακό βράδυ στο Λονδίνο. \
«Είμαι απογοητευμένος και πρέπει να μάθουμε το μάθημά μας μετά από αυτό το παιχνίδι. Η ήττα σε αυτά τα παιχνίδια πονάει πολύ περισσότερο και πρέπει να αντιδράσουμε στο αμέσως επόμενο ματς. Δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όπως θα έπρεπε στο ζέσταμα, όμως δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό. Η Γουέστ Χαμ μπήκε μέσα φουριόζα και ήδη είχε πάρει το προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είμαστε δύο βήματα μπρος, ένα πίσω...» ήταν τα λόγια του. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: