Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Κεραυνοί Ντιουφ: «Ο Τζέραρντ είναι ρατσιστής»!!

Καθόλου δεν άρεσαν στον Ελ Χατζί Ντιουφ όσα έγραψε στην αυτοβιογραφία του ο Στίβεν Τζέραρντ. Απαντώντας στο «χώσιμο» του πρώην αρχηγού της Λίβερπουλ, ανέφερε ως κοινό μυστικό ότι είναι ρατσιστής!

Κεραυνοί Ντιουφ: «Ο Τζέραρντ είναι ρατσιστής»!
Δεν έγιναν ποτέ φίλοι. Μάλλον το αντίθετο. Η κόντρα όμως του Στίβεν Τζέραρντ με τον Ελ Χατζί Ντιουφ αυτή τη φορά… χόντρυνε.

Ανάμεσα στ’ άλλα ενδιαφέροντα θέματα της αυτοβιογραφίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε και στον Σενεγαλέζο. Και όπως συνέβη και παλιότερα, δεν έσταξε ακριβώς… μέλι:

«Δεν θέλω να σπαταλήσω χρόνο για να μιλήσω για τον Ντιουφ, αλλά αξίζει ν’ αναφέρω τις σεζόν που έκανε στη Λίβερπουλ ως παραδείγματα του πώς όλα μπορούν να πάνε στραβά», ανέφερε. Στο ίδιο απόσπασμα, δε, τόνισε:

«Ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη σπατάλη ποσού τέτοιου ύψους (18 εκατ. λίρες) στην ιστορία της Λίβερπουλ. Λίγοι άνθρωποι με έχουν ρωτήσει αν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στον Μπαλοτέλι και τον Ντιουφ και πάντα έλεγα όχι. Έχω σεβασμό για τον Μπαλοτέλι, αλλά καθόλου για τον Ντιουφ».

Όσο αναμενόμενο ήταν όμως το «χώσιμο» του Τζέραρντ στον Σενεγαλέζο, άλλο τόσο αναμενόμενο ήταν πως εκείνος θ’ απαντήσει. Το θέμα είναι ωστόσο ότι το έκανε εστιάζοντας σε μια όχι και τόσο κολακευτική πτυχή του χαρακτήρα του (εφόσον φυσικά λέει την αλήθεια). Πρώτα λοιπόν είπε:

«Είδαμε όλοι πώς έκανε δύσκολη τη ζωή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ. Τον είχα προειδοποιήσει. Η Λίβερπουλ δεν είναι μια ομάδα που αποδέχεται τους μαύρους, εκτός κι αν είναι Άγγλοι». Και στο τέλος αποκάλυψε:

«Είναι κάτι που το ξέρουν όλοι. Στον Τζέραρντ δεν άρεσαν ποτέ οι μαύροι. Όταν ήμουν στη Λίβερπουλ του έδειξα ότι είμαι μαύρος, δεν είμαι Άγγλος, αλλά παρόλα αυτά δεν ήμουν εύκολα διαχειρίσιμος. Όλον τον καιρό που ήμουν εκεί, ποτέ δεν τόλμησε να με κοιτάξει στα μάτια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: