Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Σίλβα: «Μην φοβόσαστε την Μπάγερν»

Μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε ο Μάρκο Σίλβα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και ζήτησε από τους παίκτες του να μην φοβηθούν τους Βαυαρούς.

Σίλβα: «Μην φοβόσαστε την Μπάγερν»
Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για την αυριανή (16/09, 21:45) αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Εν όψει αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης ο Μάρκο Σίλβα μίλησε στους παίκτες του, χαρακτηρίζοντας «τεράστια πρόκληση» το παιχνίδι με τον βαυαρικό σύλλογο και τους ζήτησε να μην φοβηθούν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Αν κρατήσουμε το πλάνο μας και παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε, λέγοντας:

«Είναι τεράστια ευκαιρία για εμάς, είναι τεράστιο όνομα η Μπάγερν, είναι τεράστια η διοργάνωση. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε. Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε».

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο 37χρονος προπονητής ετοιμάζεται να παρατάξει με φουλ επιθετικό σύστημα τους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Σίλβα θα χρησιμοποιήσει στην επίθεση τους Ερνάνι, Πάρντο και Ιντέγε, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο Κρητικός μέσος έβγαλε όλη τη χθεσινή προπόνηση, όμως δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί σε ένα τόσο κρίσιμο ματς και ίσως χρησιμοποιήσει τον Παϊτίμ Κασάμι στη θέση του.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα για την ενδεκάδα είναι λίγο πολύ προβλέψιμα. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Ομάρ, Σιόβα, Ντα Κόστα και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Καμπιάσο και ένας εκ των Μπουχαλάκη ή Κασάμι (υπάρχει και ένα σενάριο για τον Σαλίνο). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: