Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Τελευταία ευκαιρία σε Αναστασίου!!

«Πάρε όποιες αποφάσεις θέλεις, για να αλλάξεις την εικόνα της ομάδας», είπε στη χθεσινή σύσκεψη κορυφής ο Αλαφούζος στον Αναστασίου. Στους παίκτες πέφτει η ευθύνη για την ήττα στη Νέα Σμύρνη.

Τελευταία ευκαιρία σε Αναστασίου!
Νέα «ψήφο εμπιστοσύνης» έδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Αναστασίου, ύστερα από τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας και την ήττα από τον Πανιώνιο στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής, παρουσία των κ.κ. Αλαφούζου, Φύσσα, Βόκολου και Αναστασίου. Εκεί ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ εξέφρασε και εκείνος τον έντονο προβληματισμό του για την κακή εμφάνιση της ομάδας και άκουσε τις απόψεις όλων των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», στο μυαλό του ισχυρού άνδρα του συλλόγου δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η αλλαγή του προπονητή. Ο λόγος είναι ότι ο Αναστασίου δεν είναι ο μόνος που κάνει λάθη και μπορεί να βελτιώσει και εκείνος τη εικόνα της ομάδας, ενώ θεωρεί πως τη μεγαλύτερη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας την έχουν και οι παίκτες, κάποιοι από τους οποίους παρουσιάστηκαν αδιάφοροι στη Νέα Σμύρνη.

Επίσης, δεν είναι σίγουρος ότι σε ένα πρότζεκτ που έχει αναλάβει ο ίδιος ο Αναστασίου, θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ένας άλλος τεχνικός μέσα στη σεζόν.

Παρόλα αυτά, όλες οι ενδείξεις φανερώνουν πως αν δεν αλλάξει μέσα στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η εικόνα της ομάδας, τότε μπορεί να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο του «διαζυγιού».

Όπως γράφει το ίδιο δημοσίευμα, ο κ. Αλαφούζος είπε στον Αναστασίου ότι «πάρε όποιες αποφάσεις θέλεις, για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας». Από την πλευρά τους, ο Φύσσας και ο Βόκολος εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις, τονίζοντας ότι η εικόνα της ομάδας δεν έχει σχέση με την ποιότητα του ρόστερ και οι μεταγραφές θα μπορούν να κριθούν αργότερα μέσα στη σεζόν.

Κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση να συνεχίσει ως έχει ο Παναθηναϊκός, όμως το μήνυμα τις διοίκησης που θα μεταφερθεί άμεσα στους παίκτες είναι πως «όσοι δεν αντέχουν το βάρος της φανέλας, θα μείνουν εκτός ομάδας, όπως και αν λέγονται». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: