Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αϊντχόφεν – Μαν. Γιουνάιτεντ!! (preview)

Με απόντα τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Μέμφις Ντεπάι να επιστρέφει στην Ολλανδία και το Αϊντχόφεν μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει σε τελική φάση Τσάμπιονς Λιγκ και κάνει πρεμιέρα επί ολλανδικού εδάφους.  
Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την επικράτηση επί της Λίβερπουλ με σκορ 3-1, ταξίδεψαν στην Ολλανδία για το πρώτο ματς του ομίλου τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας ποδαρικό την έδρα της PSV Αϊντχόφεν.
Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο για τον Μέμφις Ντεπάι που επιστρέφει στα λημέρια όπου σύχναζε, αγωνιζόταν και αποθεωνόταν μέχρι και τον περασμένο Μάιο, προτού μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Φιλίπ Κοκού τον στήριξε και τόνισε ότι ο Μέμφις μπορεί να πετύχει στην Πρέμιερ Λιγκ αν του δοθεί ακόμα λίγος χρόνος για να προσαρμοστεί απόλυτα και σίγουρα ξέρει πως να τον αντιμετωπίσει η ομάδα του, ενώ, πολύ καλό για την Αϊντχόφεν είναι πως απουσιάζει ο τραυματίας Γουέιν Ρούνεϊ, αν και αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στον σύλλογο του Μάντσεστερ το περασμένο Σάββατο απέναντι στη Λίβερπουλ.
Για την ομάδα του Φαν Χάαλ θα λείψει ο Φιλ Τζόουνς που ούτως ή άλλως απουσιάζει εδώ και καιρό, ενώ για τους Ολλανδούς, οι Γιόσεφσον και Βίλεμς είναι τραυματίες.
Πιθανές ενδεκάδες:
Αϊντχόφεν: Ζόετ, Αρίας, Μπρουμά, Μορένο, Μπρένετ, Χέντριξ, Πρόπερ, Γκουαρδάδο, Νάρσινγκ, Ντε Γιόνγκ, Λεστιέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Σο, Σβαϊνστάιγκερ, Κάρικ, Μάτα, Ερέρα, Ντεπάι, Φελαϊνί
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: