Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Τετ-α-τετ του Αναστασίου με τους αρχηγούς!!

Συζήτηση με τους τέσσερις αρχηγούς του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί η αιτία της αγωνιστικής καθίζησης της ομάδας, είχε ο Γιάννης Αναστασίου. Παρών στο Κορωπί και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τετ-α-τετ του Αναστασίου με τους αρχηγούς
Στο Κορωπί επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και πλέον το σύνθημα στο «πράσινο» στρατόπεδο, ύστερα από τη χθεσινή σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στους ιθύνοντες της ομάδας, είναι η άμεση βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης είχε συνομιλία με τους τέσσερις αρχηγούς του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός φώναξε τους Κάρλος Ζέκα, Στέφανο Κοτσόλη, Τάσο Λαγό και Μάρκους Μπεργκ στο γραφείο του, με τους οποίους συζήτησαν για αρκετοί ώρα, αναζητώντας τους λόγους που η ομάδα παρουσιάζει αυτή την εικόνα το τελευταίο διάστημα, με τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Και οι πέντε συμφώνησαν πως πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη συνέχεια, ώστε να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει, με αφετηρία την προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τέλος, στο Κορωπί βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να παρακολουθεί όλη την προπόνηση από κοντά – θέλοντας να δείξει ότι είναι δίπλα στην ομάδα - και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει με κάποιους από τους παίκτες ή το τεχνικό επιτελείο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: