Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Για ένα και μόνο ματς στην Αυστραλία ο Κατσουράνης!!

Σε συμφωνία με την Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ από την Αυστραλία ήρθε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα αγωνιστεί σε ένα και μόνο παιχνίδι με τη συγκεκριμένη ομάδα για το τοπικό Κύπελλο.

Για ένα και μόνο ματς στην Αυστραλία ο Κατσουράνης
Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, αφού ο σύλλογος από την Αυστραλία συμφώνησε με τον Κώστα Κατσουράνη για να παίξει σε ένα παιχνίδι και μόνο με την Μελβούρνη για το τοπικό Κύπελλο.

Την συμφωνία των δύο πλευρών επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κατσάκης, χαρακτηρίζοντας «απίστευτη» τη συγκεκριμένη εξέλιξη και εμφανίστηκε ανυπόμονος για τη στιγμή που θα συνεργαστεί με τον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη συμφωνία, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρει πως ο 36χρονος άσος θα αγωνιστεί για ένα και μόνο παιχνίδι με τη φανέλα της Χέιντελμπεργκ, εξαιτίας του τραυματισμού του Νταν Χέφερναν.

«Όλοι εδώ στην ομάδα είναι εκστασιασμένοι από τη συγκεκριμένη είδηση. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα καταφέραμε», ανέφερε ο ελληνικής καταγωγής προπονητής στο foxsports.com.auκαι πρόσθεσε:

«Και εγώ όμως είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με έναν παίκτη του επιπέδου του που θα κάνει πιο γνωστή την ομάδα μας, και πιο πολύ για εμένα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ και την Μελβούρνη είναι προγραμματισμένο στα τέλη του μήνα, συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου.


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: