Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Δίνει 50 εκ. ευρώ η Ρεάλ για Αλέξις Σάντσες!

Κάτοικο Μαδρίτης θέλει να κάνει τον Αλέξις Σάντσες η Ρεάλ, που σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκ. ευρώ, για την απόκτηση του παίκτη από την Άρσεναλ.

Δίνει 50 εκ. ευρώ η Ρεάλ για Αλέξις Σάντσες
Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Αλέξις Σάντσες δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία. Η συγκεκριμένη φράση, φούντωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκ. ευρώ στην Άρσεναλ, για την απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα, αποτελεί διακαή πόθο των «μερένχες», που θέλουν να το κάνουν κάτοικο Μαδρίτης το επόμενο διάστημα. Μάλιστα τονίζεται, πως η Ρεάλ, βρίσκεται ήδη σε επαφές με την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» πάντως να μην είναι ζεστοί για την πώληση του 26χρονου επιθετικού.

Οι Ισπανοί ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να πιέσουν για το συγκεκριμένο ζήτημα, κάνοντάς δικό τους τον ποδοσφαιριστή μέσα στη σεζόν, ακόμα και με πρόταση συνδυασμού προς τους Λονδρέζους, με χρήματα και έμψυχο υλικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: