Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Πολλά προβλήματα στον Αστέρα Τρίπολης!!

Με πολλά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς εκτός από τους γνωστούς Κοσίτσκι, Γκοϊάν, δεν υπολογίζονται και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Απόστολος Γιάννου.

Πολλά προβλήματα στον Αστέρα Τρίπολης
Κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, με τον Στάικο Βεργέτη να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γιάννου παρά το γεγονός ότι ανεβάζει ρυθμούς, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής κόντρα στους Ακρίτες και γίνεται αγώνας δρόμου να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Super League είναι και οι Κοσίτσκι και Γκοϊάν που είναι τραυματίες και συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τελειώματα φάσεων και διπλό σε μικρούς χώρους. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (15/10). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: