Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Νίκος Παπαδόπουλος: «Θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε»


Ο Νίκος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Κοστίν Λάζαρ αλλά και την προετοιμασία που γίνεται στον Ηρακλή ενόψει του ντέρμπι.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Μας έχουν λείψει. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το βλέπουμε καθημερινά και στις προπονήσεις. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον κόσμο. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που δίνει τρεις βαθμούς. Θέλει πολύ τακτική. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, με έναν ιδιαίτερο σχηματισμό στο παιχνίδι του. Δουλεύουμε πολύ για να είμαστε καλοί και να κερδίσουμε. Μέχρι σήμερα ήμουν χαρούμενος. Δυστυχώς σήμερα προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Λάζαρ για να δούμε πως θα είναι και αν θα μπορεί να αγωνιστεί. Θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε. Πάνω από όλα θέλει συγκέντρωση».

Για το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε με τον Λάζαρ και τα πλάνα που έχει για το παιχνίδι της Κυριακής: «Μέχρι αύριο το πρωί θα ξέρουμε οριστικά αν θα μπορεί να αγωνιστεί ή όχι. Πρώτη ένδειξη έδειξε κάκωση στον έσω πλάγιο. Θα κάνει μαγνητική και θα δούμε. Είναι πολύ χρήσιμος παίκτης. Όμως δεν βασιζόμαστε σε έναν παίκτη. Εχουμε βαθύ ρόστερ και έχουμε παίκτες να καλύψουμε το κενό αυτό».

Για το πως προετοιμάζεται η ομάδα: «Για μένα αυτή είναι η πιο εύκολη εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι στους παίκτες μου. Γνωρίζουν το τι πρέπει να κάνουν. Πρέπει να έχουμε σωστή τακτική. Δεν θα πρέπει να επηρεαστούν οι παίκτες σε ότι και να ακούσουν από έξω και να κάνουν τη δουλειά τους».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο σε έναν αγώνα. Εμείς βγάζουμε τελικές, αλλά έχουμε σκοράρει λίγες φορές. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι σημαντικό να προηγηθούμε. Όταν το κάνουμε πολύ σπάνια χάνουμε βαθμούς».

Για τον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου και αν επηρεάσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: «Ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρεάζει και τον αντίπαλο. Εμάς μας επηρέαζε όταν παίζουμε με ομάδες που καταστρέφουν το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος. Κάνουν προσπάθειες οι άνθρωποι του γηπέδου. Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε όμως ως δικαιολογία. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερος στις επόμενες ημέρες».

Για τις διαφορές που υπάρχουν αγωνιστικά ανάμεσα στις δυο ομάδες: «Εμείς έχουμε έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Οι δικοί μου οι παίκτες είναι προσηλωμένοι. Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα κάνει ο αντίπαλος. Νομίζω πως θα μετρήσει το ελληνικό στοιχείο και αυτό θα το αποδείξουμε στο γήπεδο».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: