Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

«Ξεσκονίζουν» τη μεταγραφή Μανγκαλά!!

Στο μικροσκόπιο της FIFA μπαίνει η υπόθεση της μεταγραφής του Ελιακίμ Μανγκαλά από την Πόρτο στη Μάντσεστερ Σίτι καθώς υπάρχουν υποψίες παράνομων ενεργειών από την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας.

«Ξεσκονίζουν» τη μεταγραφή Μανγκαλά
Στις 11 Αυγούστου 2014 η Πόρτο είχε ανακοινώσει την πώληση του 56,67% των δικαιωμάτων του Ελιακίμ Μανγκαλά στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 30.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στην εταιρία μάνατζμεντ «Doyen» η οποία σύμφωνα με το αγγλικό αθλητικό δίκαιο δεν θα μπορούσε καν να λάβει μέρος σε μεταγραφικές διαπραγματεύσεις αφού κάτι τέτοιο απαγορεύεται στο Νησί.

Φαίνεται, όμως, πως κάτι ύποπτο ανακάλυψε η FIFA που προτίθεται να διερευνήσει παραπάνω την υπόθεση και να ανακαλύψει εάν υπάρχει εμπλοκή τρίτων στις συζητήσεις των δύο συλλόγων κατά παράβαση των κανονισμών και της διεθνούς Συνομοσπονδίας.

Η έρευνα πάντως δεν στρέφεται εναντίον της Σίτι που μοιάζει να μην εμπλέκεται σε κάτι παράνομο, αλλά «ξεσκονίζονται» τα έγγραφα που κατέθεσε η Πόρτο σχετικά με τη συνιδιοκτησία του Γάλλου αμυντικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: