Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Εκπρόσωποι της Turkish Airlines στο ντέρμπι!!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, εκπροσώπησε την διοίκη του Γηραιού στη σημερινή παρουσίαση του μέγα χορηγού των "κυανόλευκων".

Αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα της συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε.: "Ευχαριστούμε στην ΟΠΑΠ Α.Ε. που είναι κοντά μας. Είναι πολύ σημαντική χορηγία και όπως γνωρίζετε ήδη διαφημίζουμε το "Πάμε Στοίχημα".

Στη συνέχεια, είπε: "Όλος ο Ηρακλής ζει και αναπνέει για το παιχνίδι της Κυριακής. Περιμένουμε να γίνει ένα μεγάλο ματς. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ηρακλή το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας, ώστε να το απολαύσει και ο κόσμος".

Για το θέμα της Turkish Airlines: "Ηδη βρίσκονται πέντε άνθρωποι της εταιρείας εδω. Πλέον βρισκόμαστε στο δημιουργικό κομμάτι, αφού ανταλλάξαμε τις μακέτες και τα σχετικά που θα χρησιμοποιήσουμε στο γήπεδο και περιμένουμε την απάντηση από την Τουρκία για να γνωρίζουμε αν θα μπορούμε να ξεκινήσουμε την χορηγία μας ακόμα και από το παιχνίδι της Κυριακής.. Πάντως θα βρίσκεται την Κυριακή στο γήπεδο αντιπροσωπεία της εταιρείας που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα των οπαδών μας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: