Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Μυτίδης: «Αυτή η συμμετοχή μας δίδαξε πολλά»

Μπορεί –τελικά- η Κύπρος να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016 αλλά ο Νέστορας Μυτίδης εξέφρασε την άποψη ότι θα βγει κερδισμένη από την συμμετοχή της αυτή.

Μυτίδης: «Αυτή η συμμετοχή μας δίδαξε πολλά»
«Είμαστε μια νέα ομάδα και αυτή η συμμετοχή μας δίδαξε πολλά», υποστήριξε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα και συνέχισε:

«Αν κοιτάξουμε πίσω σε αυτή την διοργάνωση θα δούμε ότι πρώτος στόχος εν ήταν η πρόκριση, ωστόσο όταν πλησιάσαμε τότε το σκεφτήκαμε. Υπάρχει απογοήτευση γιατί κοντέψαμε να το πετύχουμε. Στο 2ο ημίχρονο πιστεύαμε ότι θα μπορέσουμε», ανέφερε και συνέχισε:

«Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με το σκορ υπέρ μας τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά τα παιχνίδια γιατί ένα μικρό λάθος στοιχίζει. Έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί και να αντέχαμε λίγο παραπάνω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως και ένα λάθος στοιχίζει».

Ο Μυτίδης αναφέρθηκε στο μυστικό της Εθνικής Κύπρου:

«Όσο περισσότερο είμαστε μαζί τόσο αφομοιώνουμε το παιχνίδι ο ένας του άλλου. Ξέρουμε τους συμπαίκτες μας περισσότερο. Υπάρχει κορμός, φιλοσοφία και ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις. Γίνεται σωστή δουλειά και έχει βοηθήσει», υποστήριξε και πρόσθεσε για το χθεσινό παιχνίδι με την Βοσνία.

«Βλέπαμε στο παιχνίδι ότι υπήρχαν οι διάδρομοι και οι χώροι που θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε. Τρεις ημέρες πριν όμως κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο Ισραήλ. Υπήρχε λίγο κούραση. Αν κοιτάξουμε όμως ξανά τότε θα δούμε ότι προσπαθήσαμε».

Τέλος σχολίασε για τις κόντρες με την Εθνική...

«Εμείς πλέον ως ομάδα έχουμε αποκτήσει κάτι που δεν το είχαμε. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Και θα προσπαθήσουμε σε όλα τα ματς ανεξάρτητα από τον αντίπαλο να παίξουμε για τη νίκη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: