Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Στηρίζει τους πρόσφυγες η ΕΟΕ!!

Πρωτοβουλία για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στον Ελαιώνα παίρνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την υποστήριξη της ΔΟΕ.

Στηρίζει τους πρόσφυγες η ΕΟΕ
Τη δική της στήριξη στους πρόσφυγες που βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας αναμένεται να παρέχει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ποιες ενέργειες αναμένεται να κάνει η ΕΟΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη από την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση των ημερών μας και ενώνει τις δικές της δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια, οργανώνοντας μια δράση με στόχο την αρωγή των προσφύγων που διαμένουν στον Ελαιώνα.

Αύριο Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.30, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος μαζί με τα μέλη της Ολομέλειας και τη συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, θα παραδώσουν για χρήση γήπεδα μπάσκετ που κατασκευάστηκαν στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα.

Επίσης η ΕΟΕ θα προσφέρει μπάλες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, αθλητικά παπούτσια και μπουφάν στους πρόσφυγες, με προτεραιότητα στα μικρά παιδιά που τα έχουν τόσο ανάγκη.

Η παροχή του αθλητικού υλικού έγινε με την πολύτιμη συνδρομή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής μέσω του Olympic Solidarity, με τη ΔΟΕ να έχει δείξει μεγάλη ευαισθησία στο προσφυγικό πρόβλημα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: