Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ομάρ κατά Ντουρμάζ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για μία πολύ πιθανή φοβερή συγκυρία, αλλά και για το «ιδιαίτερο» στοιχείο πρν το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού!

Ομάρ κατά Ντουρμάζ!

• Κι η πλάκα είναι ότι μπορεί να παίξουν αντίπαλοι ο ένας με τον άλλο! Ομάρ κατά Ντουρμάζ! Δύσκολο είναι να κληρωθούν μεταξύ τους την Κυριακή Νορβηγία-Σουηδία; Άλλωστε, η Σουηδία είναι στους τέσσερις δυνατούς κι η Νορβηγία στους τέσσερις αδύναμους. Μιλάμε για 25% πιθανότητες.

• Ήδη στη Νορβηγία και στη Σουηδία το συζητάνε αυτό το ενδεχόμενο και ρωτήθηκε, ανάμεσα σε άλλους, κι ο Ομάρ. Βλέπετε θα είναι ένα μεγάλο γειτονικό ντέρμπι υψίστης σημασίας.

• Δύο παίκτες του Ολυμπιακού μπορεί να κοντραριστούν φοβερά για μία θέση στα τελικά του ΓΙΟΥΡΟ. Και θα είναι αντίπαλοι και λόγω θέσης! Στα δεξιά της άμυνας παίζει ο ένας, στα αριστερά της επίθεσης παίζει ο άλλος! Αν μη τι άλλο θα έχει τρομερό ενδιαφέρον!

• Βέβαια, εμένα άλλο με ενδιαφέρει κι όχι τι θα κάνουν ο Ομάρ με τον Ντουρμάζ, αν κληρωθούν Νορβηγία με Σουηδία. Το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι ότι στις 21 Νοεμβρίου δίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και δύο βασικοί παίκτες του, παραμονές αυτού του μεγάλου αγώνα, θα λείπουν για 10 ημέρες στις εθνικές ομάδες τους για τεράστιας σημασίας παιχνίδια. Γιατί είναι παιχνίδια, όχι παιχνίδι.

• Το πρώτο μπαράζ στο τριήμερο από 12 ως 14 Νοεμβρίου κι η ρεβάνς στο τριήμερο 15 ως 17 Νοεμβρίου. Κι έχουν σημασία κι οι ημερομηνίες. Γιατί άλλο είναι να παίξουν ο Ομάρ κι ο Ντουρμάζ τις ρεβάνς στις 15.11 και στις 16 να είναι πίσω στην Αθήνα κι άλλο είναι να παίξουν στις 17.11, να είναι πίσω στις 17 και στις 21 να έχουν το ντέρμπι.

• Ασφαλώς ό,τι ισχύει για τον Ντουρμάζ, ισχύει και για τον Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, για να είμαι δίκαιος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: