Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Οι πρωταγωνιστές και τα... t-shirts!! (pic)

Την άποψη τους για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (14/10) οι Μπουκουβάλας, Βέλλιος και Ζιάμπαρης.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έδωσαν το στίγμα τους για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-2016 τονίζοντας τη σημασία μίας ενδεχόμενης νίκης στον Κυριακάτικο αγώνα.

Μεταξύ άλλων οι τρεις πρωταγωνιστές του φετινού Γηραιού παρουσίασαν και τα μπλουζάκια τα οποία θα πωλούνται στην τιμή των πέντε ευρώ, στον κόσμο που θα προμηθευτεί εισιτήριο, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Article Cover

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι τρεις «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές: 


Μπουκουβάλας: «Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με μία νίκη. Στη συνέχεια δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Αξίζουμε περισσότερους βαθμούς. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πλάνο μας και να κερδίσουμε. Είναι δύσκολος ο αντίπαλος. Εμείς όμως έχουμε πίστη στην ομάδα, στις ικανότητες και ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε».

Βέλλιος: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, πολύς κόσμος το περιμένει. Κυρίως εμείς γιατί λείπαμε. Στη τελική είναι τρεις βαθμοί. Είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα πάνω στο ματς της Κυριακής. Όποιος το θέλει πιο πολύ θα πάρει και τη νίκη. Ανυπομονούμε να έρθει η Κυριακή».

Ζιαμπάρης: «Ξέρουμε τι σημαίνει ο αγώνας για τον κόσμο μας. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι, να φτάσουμε στη νίκη και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ζουν οι οπαδοί μας για το παιχνίδι όπως και εμείς για τη νίκη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: