Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αφίξεις στον Παναθηναϊκό-απουσίασαν Μπεργκ, Πέτριτς!!

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου τέθηκαν και πάλι Χουχούμης, Δώνης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων. Απουσίασαν Πέτριτς, Μπεργκ από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Αφίξεις στον Παναθηναϊκό-απουσίασαν Μπεργκ, Πέτριτς
Με τους Χουχούμη, Δώνη να δίνουν το «παρών» πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη. Οι δυο τους επέστρεψαν από την Εθνική Ελπίδων, η οποία χθες αγωνίστηκε κόντρα στην Πορτογαλία από την οποία ηττήθηκε με 4-0 στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της, για τον 4ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2017.

Ωστόσο, δεν πήραν μέρος και πάλι οι Μπεργκ, Πέτριτς. Ο πρώτος, ο οποίος ως γνωστόν δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Δευτέρας (19/10, 17:15) κόντρα στον ΠΑΣ, απουσίασε με άδεια. Ο Κροάτης επιθετικός έχει επίσης άδεια και δεν είναι στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για το προσεχές ματς, καθώς δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν την Παρασκευή. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά.

Το σημερινό πρόγραμμα μετά το αρχικό ζέσταμα περιλάμβανε κυκλοφορία της μπάλας και οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με παιχνίδια πίεσης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα στις 5 το απόγευμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: