Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Κομπανί: «Τα πάντα για Βέλγιο και Σίτι»

Όσο κι αν... φώναζε η Μάντσεστερ Σίτι για την κατάστασή του, ο Βινσέν Κομπανί ανέλαβε την ευθύνη για τη συμμετοχή του στο τελευταίο ματς της εθνικής ομάδας του Βελγίου στα προκριματικά του Euro 2016 και τόνισε πως από τη στιγμή που αισθανόταν καλά, δεν ήθελε να χάσει το πάρτι της πρόκρισης στη διοργάνωση της Γαλλίας.  
Ο διεθνής αμυντικός και αρχηγός των «πολιτών», το περασμένο διάστημα αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη γάμπα και είχε να παίξει από την ήττα (2-1) από τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως επέστρεψε στη δράση και αγωνίστηκε για 57 λεπτά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του κόντρα στο Ισραήλ.
Παρά τις... φωνές και την ανησυχία της Σίτι, ο Μαρκ Βίλμοτς σεβάστηκε την επιθυμία του Κομπανί, τον έβγαλε όμως με το σκορ στο 3-1 πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα και ο παίκτης δήλωσε:
«Αισθάνομαι πολύ καλά που έπαιξα με την εθνική ομάδα και κάθε φορά που το κάνω είμαι περήφανος. Έπρεπε και ήθελα να είμαι μέρος της προσπάθειας μέχρι το τέλος. Παίζω για τη χώρα μου και είμαι περήφανος γι' αυτό. Δεν υπάρχουν μικρά και ασήμαντα παιχνίδια. Όπως δίνω τα πάντα παίζοντας για τη Μάντσεστερ Σίτι, έτσι το κάνω και θα προσπαθώ να το κάνω κάθε φορά και για την εθνική Βελγίου». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: